O tanara din China a fost asemuita cu creaturile din Avatar, din cauza unei tumori care i s-a extins pe 2/3 din fata.
Wu Xiaoyan si-a atras aceasta porecla din cauza tumorii care o impiedica sa aiba o infatisare si o viata normala. Tanara in varsta de 22 de ani nu poate respira cum trebuie si are vederea deteriorata, fara a mai pune la socoteala durerile.

Potrivit croatiantimes.com, parintii tinerei vor sa apeleze la o operatie estetica pentru a-i salva viata, insa nu si-au putut permite interventia si au privit neajutorati cum diformitatea faciala se agraveaza din cauza displaziei fibroase de care sufera, devenind din ce in ce mai mult similara personajelor din productia lui James Cameron.

Potrivit declaratiei doctorului Liao Quiqing, care se ocupa de cazul tinerei, aceasta trebuie sa fie operata si sa continue cu chimioterapia si radioterapia, insa intreaga procedura medicala va costa peste 20.000 de dolari. Toti membrii familiei lucreaza in agricultura si nu au un venit mai mare de 100 de dolari pe luna fiecare. Mai mult, mama tinerei nu mai poate munci din cauza unui atac de cord.

Cei care vor s-o ajute pe Wu Xiaoyan, pot face donatii online aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.