Un profesor de la Universitatea din Sydney, Australia, a descoperit ca hemoglobina obtinuta din sangele de porc este utilizata la realizarea a peste 185 de produse, printre care e foarte posibil sa se afle si tigarile.
Simon Chapman a declarat recent, in cadrul unui studiu olandez, ca in filtrul de la tigari se regaseste hemoglobina din sangele de porc, lucru care contravine total traditiilor evreilor si musulmanilor.

Potrivit Sify.com, si vegetarienii ar putea fi foarte suparati, daca aceasta problema destul de serioasa ar iesi la iveala. Aceasta presupunere ar putea provoca o revolta internationala la adresa producatorilor de tigarete, care considera ca industria tobaco are in spate o reteta speciala, ce nu poate fi dezvaluita.

In plus, cercetatorii au descoperit ca hemoglobina din sangele porcului este utilizata pentru a bloca toate chimicalele nocive sa patrunda direct in plamanii fumatorului. Totusi, Simon Chapman a marturisit ca nu e cazul ca fumatorii sa se alarmeze inca, deoarece aceasta teorie nu este demonstrata in totalitate si este posibil ca doar anumiti producatori sa foloseasca aceasta componenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.