Britanicii sunt ingrijorati de numarul din ce in ce mai mare al utilizatorilor de Facebook care se imprietenesc doar pentru partide ocazionale de sex, marind cazurile de boli cu transmitere sexuala.
Potrivit The Telegraph, acest virus a crescut de patru ori in Sunderland, Durham si Teesside, zonele MArii Britanii unde Facebook-ul este cel mai popular, deoarece aceasta retea de socializare le da oamenilor o noua metoda de a face cunostinta cu multi parteneri pentru aventuri pasagere. Acesta este doar un exemplu din multele care demonstreaza ca internetul ameninta viata oamenilor pe Pamant.

Niste cifre publicate recent au dezvaluit faptul ca numarul cazurilor de sifilis s-a inmultit de 4 ori, statisticile aratand cu precadere femei cu varste intre 20 si 24 de ani si barbati intre 24 si 35 de ani.

Facebook a raspuns la aceasta acuzatie destul de relaxat, considerand ridicola aceasta legatura dintre Facebook si BTS. Potrivit gawker.com, purtatorul de cuvant al platformei sociale a declarat: " Facebook-ul nu este mai responsabil pentru bolile cu transmitere sexuala decat ziarele care creaza o viziune proasta asupra vietii. Raporturile exagerate ignora diferenta dintre corelare si provocare a unor evenimente" . Pana una alta, Facebook ii avertizeaza pe toti utilizatorii "sa se protejeze!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.