Firma de accesorii erotice Vivaeros din Germania a lansat pe piata parfumul Vulva Original", care reproduce fidel mirosul sexului femeiesc. Parfumul se vinde cu aproape 39 de euro si e considerat un afrodiziac extrem de eficace.
Potrivit Click, Guido Lenssen, patronul firmei germane de accesorii erotice Vivaeros, a dezvaluit secretul parfumului: au fost recoltate „probe biologice de la mai multe zeci de femei".

Parfumul cu miros de sex nu este o noutate, deoarece deja exista pe piata parfumul cu sperma, creat de catre cercetatorii germani, care se vinde si in Romania.

Casa de parfumuri "Etat Libre d'Orange" foloseste esente ciudate pentru produsele sale. De pilda, unul dintre aceste parfumuri, care se gaseste si in Romania si se numeste "Secretions Magnifiques" (Secretii Magnifice), contine insertii de sperma, saliva, sange si transpiratie. Specialistii din domeniu spun ca parfumul este preferat indeosebi de tineri. O sticluta de 50 ml costa 280 de lei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.