O adolescenta din SUA va fi supusa unei interventii chirurgicale la ambele incheieturi ale mainilor, deoarece miile de sms-uri pe care le trimite lunar i-au provocat sindromul de tunel carpian.
Annie Levitz, in varsta de 16 ani si-a pierdut simturile de la ambele maini si nu mai poate apuca unele obiecte, fiind fortata sa se foloseasca de brate. In plus, este nevoita sa ia mai tot timpul analgezice din cauza durerilor extreme pe care le are, acum fiind nevoita sa suporte consecintele celor 2000 de mesaje pe care le trimite lunar.

Potrivit DailyMail, tanara din Chicago, SUA sufera de sindromul de tunel carpian, nervii incheieturilor fiind blocati, aceasta afectiune aparand de obicei la persoanele care tasteaza foarte mult.

Annie marturiseste ca a renuntat la acest obicei, miscorandu-si rata de sms-uri zilnice la 50 pe zi si acum se gandeste sa-si inlocuiasca telefonul cu tastatura qwerty cu un iPhone, deoarece touchscreen-ul ar ajuta-o sa tasteze mai usor.


Mama adolescentei a declarat ca nu a putut sa o desparta de telefonul ei, deoarece ar fi insemnat sa-i distruga viata sociala.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.