Descopera si tu cele mai inedite ajutoare ale pompierilor!
Firegard este un robotel dotat cu camere, care in viitorul apropiat ar putea fi utilizat de catre pompieri in verificarea zonelor extrem de periculoase, potrivit sport.ro. Rotile sunt special concepute pentru a trece peste orice obstacol, cel putin asta sustin cei care au adus acest prototip.

Designerul ne asigura ca robotelul, desi arata ca un dispozitiv folosit de spioni in cele mai noi jocuri, are rolul de a reduce expunerea pompierior la diverse pericole in situatiile incordate, fiind capabil sa functioneze in cele mai precare conditii si cele mai inguste zone. Concret, potrivit Playtech, Firegard inregistreaza imagini si detecteaza diferite informatii (temperatura, densitate etc.) prin intermediul unei camere si a unor senzori incorporati, care micsoreaza (poate in unele cazuri elimina in totalitate) riscurile la care se expun pompierii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.