Sexul ocupa locuri fruntase in mintea tuturor oamenilor de pe planeta. Este un lucru arhicunoscut si doar un ipocrit ar contrazice acest fapt. Insa sexul nu are aceleasi valente peste tot.
Diversitatea este cuvantul de ordine in materie de sex. Prin ce se remarca fiecare natiune? Nemtii sunt slabi la pat, in Franta se face cel mai mult sex oral, iar indonezienii o ard megadubios. Tabu ne prezinta o mapa a sexului, preluata din tabloidul TheSun.co.uk:

Noua Zeelanda
se remarca pe plan mondial prin faptul ca femeile de aici sunt campioane la parteneri sexuali de-a lungul unei vieti. Aproape 21 de barbati trec, in medie, prin patul unei neozeeleandeze. La acelasi capitor, dar pe latura masculina, cei mai "productivi" barbati traiesc in Austria. In medie, un austraic se culca cam cu 30 de femei in timpul unei singure vieti.

Sexul in Germania nu merge nici pe departe la fel de bine ca industria din acesta tara. Femeile din toata lumea i-au votat pe barbatii nemti ca fiind cei mai prosti in materie de sex. Unul dintre motivele cele mai des invocate in cazul germanilor a fost acela ca "miros urat". La polul opus sunt spaniolii, votati ca fiind cei mai buni amanti de femei din peste 20 de tari.

Citeste articolul integral in Tabu.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.