Un avocat instarit din Croatia spune ca este probabil cel mai urat barbat din lume pentru ca cererile lui in casatorie au fost refuzate de nu mai putin de cinci mii de femei, transmite site-ul Ananova. "Banii nu pot cumpara dragostea, cel putin nu daca ai o fata ca a mea", spune Emil Kacic, care si-a notat de fiecare data cand a fost refuzat. Cand a vazut ca nu-si poate gasi o sotie pe caile obisnuite, Kacic a dat cateva anunturi la matrimoniale, punand accent pe faptul ca cea care il va accepta nu va mai avea griji financiare pana la sfarsitul vietii.

Nici in acest fel nu a reusit insa sa convinga nici o femeie sa se marite cu el. "Am ajuns in punctul in care le cer in casatorie pe femeile pe care le intalnesc pe strada, dar toate ma refuza", spune el. Avocatul a ajuns sa se impace cu ideea ca probabil este cel mai urat barbat din lume.

"Am pus tot felul de anunturi, dar nici o singura femeie intalnita in acest fel nu mi-a acceptat propunerea. Ce altceva pot sa cred decat ca sunt cel mai urat barbat din lume?", se intreaba Kacic intr-un interviu din ziarul Vecernji List. Cu toate acestea, el nu se da batut: "Nu am avut succes pana acum, dar eu voi incerca in continuare. Sper ca toata publicitatea din jurul cautarilor mele zadarnice imi va aduce in sfarsit dragostea".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.