Doua posturi de televiziune pentru copii din Statele Unite au difuzat din greseala, timp de doua ore, filme pentru adulti, potrivit Realitatea.net.
Copiii din Raleigh, Carolina de Nord, care-si asteptau cu nerabdare programele preferate, au avut parte de-o surpriza de proportii: in loc de desene animate, au urmarit programe Playboy. La scurt timp, compania Time Warner Cable, care detine cele doua televiziuni a fost asaltata cu reclamatii de la spectatori.

Potrivit The Guardian, reprezentantii Time Warner Cable si-au cerut scuze pentru inconvenientele create si pentru ca au fost difuzate imagini cu femei dezbracate si limbaje explicite, in loc de desene animate. Emisiunile din grila Playboy Channel au fost din greseala, difuzate ieri dimineata, timp de doua ore, pe canalele Kids on Demand si Kids Pre-School on Demand.

Potrivit AP, un purtator de cuvant al companiei a declarat ca incurcatura s-a produs din cauza defectiunii unui aparat din echipamanetul de emisie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.