Afla si tu care sunt cele mai ciudate inventii de care se bucura doar femeile!
Kudika va prezinta 5 dintre inventiile ciudate ale ultimilor ani destinate femeilor. Utilitatea lor sta la latitudinea fiecarei femei!


5. Sutienul cu alcool

Poate ca baietii au sapca cu suport de bere insa fetele au si ele la dispozitie sutienul cu alcool. Numit de inventatori “The Wine Rack” sutienul in discutie le permite purtatoarelor sa umple cu bautura preferata doua pernute poliuretanice ascunse intr-un sutien sport.

Sutienul 'minune' nu doar ascunde bautura astfel incat cea care il poarta nu trebuie sa isi mai faca griji de preturile mari din cluburi dar mai si creste marimea bustului. Prin urmare, dupa cum precizeaza chiar producatorii, sutienul cu alcool poate creste marimea cupei de la A la D (in functie de cantitatea de alcool). Volumul maxim de alcool pe care sutienul il permite e de 750 ml, volumul unei sticle de vin.

Mai sunt si cateva probleme practice pe care producatorii nu par sa le ia in seama. In primul rand nu cred ca bautura va ramane rece pentru prea multa vreme, si cine vrea sa bea vin cald? Mai apoi, trebuie sa vii cu o scuza destul de buna pentru a explica diferenta dintre bustul de la inceputul serii si cel de la sfarsit. In final, am impresia ca prietenii/iubitii ar putea fi mai incantati de aceasta inventie decat femeile.

4. Sutienele eco

De pe indepartatele taramuri japoneze vine o inventie cat se poate de ciudata. Compania de lenjerie intima Triumph International Japan a lansat in urma cu ceva vreme un sutien ce se poate transforma in sacosa pentru cumparaturi. Inventia eco se numeste “No! Shopping Bag Bra” si a fost lansata in perioada de varf a unei campanii ecologice ce urmarea reducerea utilizarii pungilor din plastic, situatie reglementata si prin lege.

Cand sutienul este purtat, partea care constituie sacosa pentru cumparaturi se strange transformandu-se in pernute pentru sutien. Cand e momentul cumparaturilor, pernutele se desfac iar cupele din dantela se transforma in element decorativ. Sutienul eco este disponibil in cinci culori- rosu, albastru, verde, galben si roz.

Aceasta inventie a fost urmata de una la fel de ciudata, sutienul cu baterie solara Solar Power Bra. Dupa cum indica si numele, sutienul, mai bine zis bustiera, are un panou solar fixat pe abdomen. Sutienul de culoare verde (cum altfel), capteaza energia solara si are capacitatea de a genera indeajuns de multa energie cat sa incarce un telefon mobil sau un iPod.

Citeste restul topului pe Kudika. ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.