Justitia americana a condamnat luni la 70 de luni de inchisoare si la plata unor despabubiri in valoare de milioane de dolari un barbat care a inselat cu aproape sapte milioane de dolari cazinourile din Statele Unite si Canada, de cele mai multe ori cu complicitatea crupierilor, relateaza AFP.
Pe langa faptul ca va petrece aproape sase ani in detentie, Phuong Quoc Truong va trebui sa le dea aproape noua milioane de dolari cazinourilor pe care le-a fraudat, precum si sa renunte la mai multe bunuri, printre care proprietati din Statele Unite si Vietnam, o masina de lux si un ceas Rolex, scrie NewsIn.

Seful "Tran Organization", cu sediul la San Diego (California), Truong a pus pe picioare o strategie care i-a permis sa castige o avere la jocurile de carti, dandu-le mai intai mita crupierilor.

"Membrii organizatiei foloseau sisteme sofisticate pentru a urmari ordinea cartilor, printre care aparate de transmisie ascunse, si au creat un program special care prevedea ordinea repartitiei cartilor in timpul partidelor de black jack", a afirmat Departamentul Justitiei.

Pana in prezent, 37 de persoane au pledat vinovate in aceasta afacere, in cursul careia circa 27 de cazinouri au fost inselate, a precizat departamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.