Proprietara celebrului papagal- actor din Piratii din Caraibe a fost arestata deoarece a fost prinsa de politisti conducand cu papagalul pe umar.
Ludmila Sweeney a fost trasa pe dreapta in Port of Dover, in luna septembrie anul trecut, dupa ce politistii de al circulatia rutiera au surprins-o conducand-o cu un gigantic papagal asezat pe mana, anunta The Telegraph. In timp ce aceasta era interogata de catre politisti, pasarea sa de companie i-a sarit in ajutor si i-a atacat.

Insa, in timp ce papagalul Chip este liber, stapana sa, in varsta de 58 de ani, originara din Berkshire, isi va petrece urmatoarele 5 luni in inchisoare si nu va mai conduce in urmatorii 6 ani, conform deciziei Curtii Magistratilor din Ashford.

Papagalul a jucat alaturi de Johnny Depp si Keira Knightley, in productia cinematografica din 2003, Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre ajutandu-l sa vorbeasca pe piratul mut Pirate Cotton, interpretat de David Bailie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.