O icoana ortodoxa ce o reprezinta pe Fecioara Maria a inceput sa "planga" cu lacrimi de ulei.
Proprietatul icoanei, originar din Garges-les-Gonesse, Franta, s-a trezit invadata de vizitatori curiosi, din intreaga Europa, la scurt timp dupa ce a facut publica minunatia. Icoana, a fost primita in dar de catre sotia lui Esat Altindagoglu, de la un preot libanez, cu ocazia zilei sale de nastere in 2006, potrivit The Telegraph.

Pictura a inceput sa lacrimeze pe 12 februarie, acest an, si de atunci plange in fiecare zi cu lacrimi de ulei. Un preot ortodox a acceptat sa tina o slujba de Liturghie acasa la familia Altindagoglu, pentru a-i multumi Fecioara Maria, care a facut posibila aceasta minune. "Se pare ca urmatorul pas pentru ca minunea sa fie recunoscuta de catre Biserica este ca un preot sa o binecuvanteze", a declarat posesorul icoanei.

De secole, icoane sau statuete cu sfinti lacrimeaza apa, ulei sau sange, insa pana acum, a fost recunoscuta drept minune de Papa, Doamna Akita, in Japonia, 1973.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.