Nu e nimic mai rau decat sa fii biciclist si sa ramai blocat in trafic, intr-un oras strain, fara harta sau indicatii ajutatoare. Insa Google le sare in ajutor ciclistilor si le ofera cateva "directii". Pentru inceput doar celor din America.
Google a adaugat pe Google Maps directii, planuri si rute pentru biciclisti, usurandu-le foarte mult traseul ciclistilor din 150 de state americane.

Pana acum, singura optiune a biciclistilor de ajunge la o destinatie era sa urmareasca pistele, insa acestea sunt uneori discontinue, prea scurte sau nu exista deloc, in unele orase. Potrivit blogului oficial Google, "directiile " implementate de Google ii va ajuta pe biciclisti sa gaseasca o ruta convenabila si eficienta , pentru a evita pe cat posibil zonele aglomerate.

In plus, aplicatia va contine pe langa trasee, indicatoare pentru strazile care sunt mai accesibile pentru biciclisti, avertizari pentru intersectiile aglomerate si va lua in considerare toti factorii de drum pentru a calcula durata exacta a treaseului, scrie readwriteweb.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.