O femeie din China, in varsta de 101 ani, a devenita vedeta pe plaiurile sale natale, dupa ce a dezvaluit intregii lumi ca are un corn in frunte.
Zhang Ruifang, locuieste in Linlou, provincia Henan si se lauda ca are acest corn de mai bine de un an, deasupra ochiului stang, iar recent, i-a mai aparut unul similar, deasupra ochiului drept, potrivit Express Gazeta.

"Ciudatenia" a aratat la inceput ca un mic cos, pe care batrana l-a ignorat si care apoi s-a transformat intr-un corn, similar celui de capra, lucru care-i sperie pe cei 6 copii ai sai care se tem sa nu se transforme intr-o rumegatoare, potrivit Daily Mail. Iar de curand, unul simetric a aparut in partea dreapta, scrie pravda.ru. Femeia atrage foarte multi vizitatori in zona, locuitorii oraselor vecine venind speciali sa-i vada cornul, pe care ei il aseamana cu cel al Diavolului.

Zhang Ruifang a marturisit ca nu simte niciun discomfort din cauza cornului, insa familia sa se teme sa nu mosteneasca si ei coarnele. Potrivit medicilor locali, nu este nimic supranatural in coarnele femeii, avand chiar si o denumire in vocabularul de specialitate: coarnele cutanate. Acestea sunt depuneri de keratina compacta, care contine aceeasi proteina pe care o intalnim in par si unghii. Acest tip de coarne este intalnit la adultii in varsta, care sufera de expuneri indelungate la soare, dar este extrem de neobisnuit sa aiba aceasta marime. Proeminentele pot fi canceroase, dar mai mult de jumatate din cazuri sunt benigne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.