Anul trecut, un baiat de 11 ani, din Azerbaijan a devenit proprietarul a ...nici mai mult, nici mai putin de 9 resedinte pe faleza insulei artificiale Palm Jumeirah, din Dubai.
Potrivit Luxuo, Heydar Aliyev, in varsta de 11 ani, nu este un anonim, ci fiul presedinteluiAzerbaijan-ului, Ilham Aliyev.

Cele 9 resedinte au fost cumparate in mai putin de 2 saptamani , anul trecut, cheltuind pentru achizitionarea acestora aproape 44 milioane de dolari, de 10.000 mai mult decat suma medie castigata de un cetatean din Azerbaijan, scrie Washington Post.

Salariul oficial al presedintelui Azerbaijan-ului este in jur de 228,000 de dolari pe an, insa cu aceasta suma nu ar putea sa cumpere nici cea mai mica proprietate dintr-o zona luxoasa a Dubai-ului.

Azerbaijan, o fosta republica sovietica a fost inzestrata cu mari cantitati de petrol si rezerve de gaze naturale, insa are un handicap foarte mare din cauza coruptie capitalei, Baku.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.