"Cel mai umblat om de pe Pamant" a cheltuit 1,5 milioane de lire sterline calatorind in fiecare tara a lumii, iar drumul l-a purtat si in Romania si R. Moldova, relateaza Mirror.co.uk.
Totul a inceput in urma cu 11 ani si marea excursie l-a costat pana acum 1,5 milioane de lire sterline. Barbatul, care are trei copii, detine recordul mondial pentru calatorii - a vizitat 814 din cele 873 de tari, insule, federatii, republici, zone de razboi si state rebele, scrie NewsIn.

Intelegatoarea sa sotie, Kimberly, se ocupa de copii in San Francisco, atunci cand nu calatoreste cu sotul ei. Pana acum, el a acoperit 1,538,686 mile si nu intentioneaza sa se opreasca.

"Vreau sa merg peste tot", spune Charles Veley, 44 de ani, fost pilot, care a devenit milionar in 1990 gratie unei firme de internet. Acum, el conduce site-ul Most Travelled People, iar cei 10.000 de membri voteaza pentru urmatoarea destinatie. Pentru a dovedi ca a fost acolo, trebuie sa prezinte o fotografie cu el in respectivul loc sau o stampila pe pasaport.

Cel mai putin a stat pe insula nelocuita Rockall, ce apartine Marii Britanii. Ca sa ajunga pe insula a trebuit sa inoate in apa inghetata, insa nu aceasta a fost cea mai neplacuta experienta. La un moment dat, a dormit alaturi de un porc intr-un grajd, undeva in Georgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.