Daca iti petreci aproape toata ziua pe internet si cateva ore departe de e-mailul si computerul tau iti provoaca stari adverse, atunci poti fi clasificat direct cu afectiuni mentale.
Aceasta este concluzia autoritatii de psihiatrie si psihoterapie din Statele Unite, care va publica in curand o versiune revizuita a "bibliei" din domeniu, numita Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Printre noile disfunctionalitati care vor fi mentionate in acest ghid, exista sanse mari sa se regaseasca si dependenta de Internet, potrivit go4it.

American Psychiatric Association, studiaza acum aceasta posibilitate, iar daca se va concretiza, numarul internautilor americani ar putea scadea dramatic si in acelasi timp sanatoriile ar deveni supra aglomerate, scrie Techdirt. Urmatorul pas este ca navigarea pe Internet sa fie trecuta in Codul Penal ca infractiune, la fel ca si consumul de droguri. Asa macar ajungi sa apreciezi internarea la nebuni in locul puscariei, daca se dovedeste ca ai probleme la mansarda si beneficiezi de serviciile unui avocat bun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.