Celebra scriitoare Nikita, ruda indepartata a personajului care a dat peste cap televiziunea prin secolul 21, a scos o noua carte intitulata "Baiatu' meu". Spre surprinderea multora care probabil se asteptau la altceva, cartea contine dieta spectaculoasa cu ceafa de porc...

Reusita spectaculoasa a inotatorului Romica Carliont, cel care a inotat in amonte in stilul broasca, din bratul Sfantu Gheorghe si pana in Muntii Padurea Neagra, a fost umbrita dupa ce, o reportera isteata l-a intrebat, la intoarcerea in tara in aval prin stilul fluture, prin cate tari, respectiv capitale, trece Dunarea? Romica a raspuns elaborat: "Nu stiu domnisoara. Eu am vrut sa trec dinspre Calarasi spre Silistra, la bulgari. Facand ca broasca, m-a scurs a naibii apa pana in delta. Apoi mi-am zis: eu sunt Romica Carliont! si am inceput sa dau nebuneste din maini. M-au vazut nemtii cand inotam intr-un parau de 20 de cm. Voiau sa ma scoata si hop, Romica a facut intoarcere brusca. Vazand ca e mai usor de inotat invers, am schimbat stilul. Abia la intoarcere am vazut ca spre Silistra se poate trece si cu bacul..."

Yuppy ne prezinta restul povestii. Vezi si prima (Romania, anul 2547) si a doua parte (Romania, anul 2547 (II)).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.