Un bucurestean de 53 de ani, care in ultimii trei ani s-a ales cu 15 dosare penale pentru ca a sofat cu permisul suspendat, a fost retinut miercuri seara de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei, dupa ce a fost prins din nou la volan, au declarat, pentru NewsIn, oficiali ai Brigazii.

Bucuresteanul va fi prezentat joi magistratilor cu propunere de arestare.

El a fost prins conducand miercuri seara, in jurul orei 19.30, pe Soseaua Chitila, unde a fost oprit pentru ca nu purta centura de siguranta.

Verificarile ulterioare au aratat ca soferul avea dreptul de a conduce suspendat.

Primul dosar penal pentru sofat cu permisul suspendat i-a fost intocmit de politistii bucuresteni in 2007, la scurt timp dupa ce i-a fost luat carnetul in judetul Ialomita, pentru viteza excesiva.

Miercuri, Brigada de Politiei Rutiera a Capitalei a organizat, intre orele 9.30 si 22.30, o actiune pentru depistarea celor care nu respecta reglementarile referitoare la acordarea de prioritate pietonilor. Actiunea a fost concentrata in zona Soselei Chitila.

Politistii au retinut 23 de permise si au aplicat 88 de sanctiuni contraventionale. De asemenea, au fost constatate patru infractiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.