Se pare ca Ban, acest patruped inteligent din Japonia, ori il citeste pe Caragiale, ori ia lectii particulare de meditatie budista. Ce il da de gol? Pozitia aproape umana pe care o foloseste cand oboseste.
Ban nu se deosebeste cu nimic de restul cainilor din Ibaraki. Latra, da din coada, alearga pisicile si urla cand se simte trist la fel ca celelalte patrupede. Insa niciun alt caine nu s-ar sui pe un zid doar ca sa se odihneasca, atarnandu-si picioarele, la fel ca un om.

Si nu, Ban nu este dresat. Stapanii sai ne asigura ca a invatat sa faca asta singur-singurel, probabil din plictiseala si din dorinta de a vedea ce se intampla pe strada si in curtile vecinilor.

Se pare ca japonezii sunt norocosi cand vine vorba de caini. Tot ei se pot mandri si cu cel mai dulce si iubitor caine din lume, singurul care are o inima aproape perfecta desenata pe burtica. Potrivit Xinhua, catelusul din rasa chihuahua a fost numit "Heart-kun" si pare ca este singurul din lume cu acest semn. "Inimosul" locuieste cu stapana sa Emiko Sakurada proprietara unui pet-shop din Odate, Japonia, care spune ca nu l-ar vinde pentru nimic in lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.