In weekend-ul 20-21 februarie, la Palatul Copiilor, va avea loc festivalul de jocuri The Gathering: Origins, primul festival de gaming din Romania care are ca scop implicarea activa a celor mai importante comunitati de gameri, pasionati de benzi desenate si science fiction.
Pentru doua zile, Palatul Copiilor se va transforma intr-un loc desprins dintr-un basm modern, unde participantii vor putea intruchipa un cavaler Jedi, jucand TCG sau un Orc care trage cu o replica de AK-47 la tir-ul de Air-Soft. Apoi vor putea intra in lumea jocurilor de societate si Board Games.

In cadrul evenimentului vor avea loc concursuri de arta digitala, cosplay, AMV si jocuri in retea pe PC sau console. De asemenea, vor exista proiectii si prezentari din istoria jocurilor, anime si street art. Participantii vor avea parte si de spectacole si jocuri demonstrative, dar si de concerte live cu invitati surpriza si stand-up comedy.

"The Gathering: Origins" inseamna reuniunea iubitorilor de fantezie, o sansa de cunoastere si celebrare a pasiunii pentru jocuri, inseamna un inceput. “In the name of the Game” este sloganul care insoteste conceptul evenimentului. „The Gathering” strange intr-un singur festival cele mai importante comunitati ale pasionatilor de joc si fantezie, ignorate pana acum in Romania.

Pretul unui bilet este de 15 lei pentru o zi si 25 de lei pentru ambele zile. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul evenimentului.


Spatiul este impartit in patru zone in care se vor amplasa standurile si o sala cu scena pentru proiectii si prezentari.
  • Zona Gotham – Board games, Action Figures
  • Zona ElectroCity – Gaming
  • Zona Battleground – Sport Games
  • Zona New Tokyo – Manga, Anime
  • Sala Hall of Fame – Prezentari, proiectii

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.