Sa presupunem ca o femeie vrea sa-si recapete virginitatea, iar varianta himenoplastiei (refacerea himenului) nu-i este foarte accesibila. Chinezii au o solutie pentru aceasta problema: himenul artificial.
Inainte sa le acuzati pe doritoare de blasfemie sau nebunie, ar trebui sa va ganditi la motivele pentru care cineva ar vrea sa faca acest lucru. Va asiguram ca nu sunt putine: religioase, sociale, economice sau pentru a pastra nepatata istoria sexuala in fata partenerului.

Aceasta problema a capatat o prima solutie acum 9 ani, cand a fost lansata moda refacerii himenului, de catre doctorul Davis Matlock, chirurg plastic din Beverly Hills. Insa, daca refacerea himenului printr-o operatie chirurgicala destul de scumpa este o varianta exclusa din start, femeile pot adopta o alta metoda, destul de ingenioasa si viabila.

Daca va plimbati pe strazile din Shanghai si auziti un vanzator ambulant strigand in gura mare "Recapata-ti virginitatea in 5 min!", "Produs de inalta tehnologie!", nu va speriati!

Acesti vanzatori ambulanti care vand himene artificiale nu mai sunt o raritate in China. Potrivit ZonaEuropa.com, in ultimii ani, afacerea himenelor artificiale a intrat pe un trend puternic ascendent, orice femeie putand sa-si recapete virginitatea cu doar 50 de dolari (36 de euro), in timp ce o operatie de himenoplastie trece de 500 de euro.

Potrivit thanhniennews.com, himenul artificial este o bucata fabricata dintr-un material transparent, triunghiulara, de 6.5x3.5 cm, care se micsoreaza si se dizolva in apa fierbinte, care are doi ani termeni de valabilitate.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.