A lua cina in aer, la 50 de metri deasupra pamantului, este un concept inedit, dezvoltat de catre belgianul David Ghysels si prezent in aproape 30 de tari din intreaga lume.
Din vara insa, si romanii se vor putea bucura de de experienta Dinner in the Sky, evenimetul de lansare fiind programat pentru perioada 1-7mai 2010 de catre proprietarul afacerii in Romania, Sky Touring&Events.

Ce inseamna Dinner in the Sky?

Dinner in the Sky este destinat celor care doresc sa transforme o masa sau o intalnire obisnuita intr-un moment inedit care poate deveni, dupa imaginatia fiecaruia in Breakfast in the sky, Lunch in the sky, Cocktails in the sky, Meeting in the sky sau Internet café in the sky, potrivit YourMoney. Dinner in the Sky are loc la o masa suspendata la 50 metri, disponibila pentru o sesiune de 8 ore si care poate fi divizata sau personalizata in raport cu dorintele clientului.

Date organizatorice

Poate gazdui pana la 22 de persoane la masa si 3 persoane pentru personal, in mijloc, (bucatar, ospatar, artist) pentru fiecare sesiune. Astfel, la 2 sesiuni pe ora, mai mult de 350 de persoane pot avea acces la aceasta exceptionala platforma, sau doar 22 de persoane daca se doreste un eveniment exclusivist. Un eveniment de acest tip poate fi tinut oriunde: teren de golf, spatiu public, castel, podgorie, monument istoric, daca exista o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati care poate fi securizata si autorizatia proprietarului. De asemenea, se poate include o a doua macara cu o platforma (sau daca se doreste, mai multe) la aceeasi inaltime cu masa, care poate gazdui echipa de entertainment (ex: muzica) sau o prezentare (ex: o masina).

Mai multe detalii despre Dinner in the Sky gasiti pe YourMoney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.