Daca esti de parere ca nu mai e interesanta metoda cuptorului cu microunde, o noua inventie te va ajuta sa impaci cele doua mari pasiuni: Popcorn-ul si Twitter-ul. Fa rost de masinarie si vei manca exact ce vei posta!
Initial, inventia (Twitter-Powered Popcorn Machine) a avut ca scop castigarea unui concurs organizat de un producator de Popcorn (Fireworks Popcorn's Creative Pop 2010), insa probabil va face mai multe valuri in industria media decat in cea a floricelelor de porumb.

Pentru ca s-au saturat, la fel ca noi toti de altfel, de posturile neinteresante de pe Twitter, Dave Britt si Justin Goeres, doi tineri inventivi au pus la cale o masinarie de facut popcorn in functie de de tweet-uri. Aparatul denumit Popcorn Tweets a fost construit pe baza tehnologiei Lego's Mindstorm NXT si a programului Labview, potrivit Engadget.

Folosind #popcorn tweet, motorul aparatului va fi pus in functiune de fiecare data cand cineva va scrie pe contul la care este conectata masinaria. Ca sa nu va lase gura apa, ar trebui totusi sa aveti o activitate destul de intensa pe Twitter. Sau sa optati pentru varianta traditionala, mult mai rapida!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.