Primul barbat din lume care a nascut un copil in urma cu doi ani este insarcinat din nou si asteapta al treilea copil.
Thomas Beatie asteapta cu nerabdare venirea pe lume a copilului, acesta avand pana in prezent un baiat si o fetita alaturi de sotia sa, potrivit Cancan.

Transsexualul american, nascut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni barbat, a dat nastere in vara anului 2008 unei fetite, si in 2009 unui baietel.

Thomas Beatie, care este legal barbat, dar care si-a pastrat organele feminine de reproducere dupa ce si-a schimbat sexul, a facut senzatie anul trecut, cand a ramas insarcinat pentru prima oara. Implicat intr-o relatie homosexuala cu o femeie numita Nancy, Thomas Beatie, nascut Tracy, si-a schimbat legal sexul in 1998, printr-un tratatment hormonal. El s-a casatorit apoi cu Nancy, in varsta de 46 de ani.

Potrivit 9AM, transsexualul a explicat ca dupa prima sa nastere nu a mai reluat tratamentul cu hormoni masculini pentru a putea avea inca un copil. El a ramas insarcinat prin inseminare artificiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.