Romanii se dovedesc activi in ceea ce priveste stabilirea de recorduri. De data aceasta, este vorba despre cea mai lunga declaratie de dragoste, ce contine 1.000.000 cuvinte.

Declaratia a fost realizata de catre 32.397 de romani care si-au declarat sentimentele pentru persoana iubita pe site-ul okazii.ro.

Astfel, de la un simplu „Te iubesc, pisoias!” pana la versuri din cunoscute cantece de dragoste, poezii si rime, declaratii in engleza, franceza sau italiana, dar si texte haioase: „Am nevoie de tine ca de sare in bucatarie!”, romanii nu au ezitat sa strige in gura mare, pe Internet, iubirea pentru sufletele lor pereche, in moduri care mai de care mai creative.

Cea mai lunga declaratie de dragoste din Romania are acum peste un milion de cuvinte si va fi inaugurata de St. Valentine's Day, duminica, 14 februarie, pe Patinoarul din Parcul Cismigiu. Evenimentul va debuta la ora 12:00 cu un recital spectaculos pe gheata al fetelor din trupa Amadeus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.