O boala care a devenit tot mai frecventa si a carei leac este inca in cautare, care da fiori oricui ii aude numele si care nu cruta, indiferent de varsta sau sex cancerul. Poate medicii nu au reusit sa ii gaseasca tratamentul, insa au reusit sa stabileasca unele metode de preventie a acestei boli.
1. Odihna. In timpul somnului se regleaza echilibrele homronale si organismul se regenereaza. Important este insa ca somnul sa se produca intre orele 21:00 si 06:00 fiindca intre aceste ore se regleaza ritmul nictemeral al unor hormoni. Deasemenea este important sa dormiti fara vreun stimul luminos, de aceea se recomanda folosirea ochelarilor de noapte. Nu dormiti cu televizorul aprins sau fara draperii trase.

2. Alimentatia sanatoasa. Anumite alimente sunt toxice pentru organism si influnteaza negativ desfasurarea normala a proceselor celulare. Se recomanda sa evitati dulciurile cu creme ca prajituri sau torturi ori frisca, sa evitati mezelurile, prajelile, alimentele fast-food, chips-urile si bauturile alcoolice sau acidulate. Mancati multe fructe si legume si consumati zilnic lacatate.

3. Sportul. Miscarea aduce multe beneficii organismului, crescand capacitatea de lupta a sistemului imunitar, imbunatatind oxigenarea tesuturilor, accelerand regenerarea celulara, detoxifica si creste rezistenta la stres. Astfel sportul va ajuta sa va protejati impotriva atipiilor care se pot produce la nivelul materialului genetic, actionand puternic impotriva cancerului.

Articolul integral in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.