Horror-ul american "Paranormal Activity" ii ingrozeste pe tinerii italieni, serviciile de urgenta primind zeci de apeluri de la cinefili socati in urma vizionarii productiei care s-a bucurat de succes in box-office-ul ultimelor luni, potrivit The Telegraph.
"Au avut loc mai multe atacuri de panica ale caror efecte au durat mai mult de o jumatate de ora. Cel mai serios caz este cel al unei tinere de 14 ani care a fost adusa la spital in stare de paralizie", au declarat reprezentantii unui serviciu de urgenta din Napoli, potrivit NewsIn.

Pelicula a provocat nemultumirea politicienilor si a asociatiilor de parinti italieni. Asociatia italiana a parintilor a remarcat faptul ca intrarea la film e restrictionata in SUA, Marea Britanie, Germania si Olanda, cerand impunerea unei limite de varsta de 18 ani si in Italia.

"In ultimele doua saptamani, un trailer a fost prezentat obsesiv la TV si ingrozeste mii de copii", considera si ministrul Apararii, Ignazio La Russa.

Si Alessandra Mussolini, nepoata dictatorului fascist Benito Mussolini si presedinte al unui comitet parlamentar pentru copii, a reactionat, spunand ca pelicula provoaca tinerilor atacuri de panica si probleme psihologice. "Nu cred ca il putem interzice acum, dar cu siguranta trebuie sa studiem o modalitate de a avertiza parintii asupra riscurilor la care se supun copiii lor", a spus Mussolini.

Realizat in stilul peliculei "The Blair Witch Project" (1999), filmul "Paranormal Activity" prezinta povestea unui cuplu tanar care, dupa ce se muta intr-o casa bantuita, decide sa-si inregistreze experienta instaland camere de filmat in toate incaperile.
In ciuda bugetului de doar 15.000 de dolari, filmul a inregistrat incasari considerabile. In Italia, "Paranormal Activity" a depasit deja in box-office pelicula "Avatar", cea mai scumpa productie a tuturor timpurilor si, in acelasi timp, detinatoarea noului record de incasari din istoria cinematografiei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.