Britanicul Mikey Carroll nu se gandea in 2002, cand a castigat lozul cel mare al Loto, ca dupa 8 ani se va intoarce la meseria sa de gunoier.
Acum 8 ani de zile, scotianul Mikey Carroll, pe atunci in varsta de 19 ani, a castigat la loterie 9.736.131 de lire sterline, adica peste 11 milioane de euro, potrivit Cancan. Insa banii s-au dus asa de repede precum au venit, barbatul cheltuind pana la ultimul banut pe droguri, jocuri de noroc si tatuaje. Cea mai mare parte a banilor, insa, s-a dus pe prostituate.

Complet falit, tanarul in varsta de 26 de ani sustine ca, in sapte ani, i-au trecut prin pat nu mai putin de 2.000 de prostituate. Mikey Carroll recunoaste ca daca nu ar fi consumat droguri ar fi fost un baiat cuminte si de casa, insa nu regreta absolut nimic din aceasta experienta, deoarece si inainte de a castiga la Loto, tot un simplu gunoier in Scotia era.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.