Cinci vrajitoare din Cluj, Buftea si Bucuresti si-au unit puterile, la Cluj, pentru a desface "blestemul flacarii violet" care, sustin ele, stapaneste Parlamentul Romaniei, ritualul urmand sa se desfasoare pe parcursul a noua zile si noua nopti.

Vrajitoarele vor face descantece pe malul Somesului, dar si in padurea din comuna Baciu, pentru a alunga spiritele rele din Parlament. Ele spun ca au ales sa vina la Cluj datorita puterilor magice ale acestor meleaguri, potrivit unui reportaj realizat de Realitatea Tv si prezentat de NewsIn.

"Am venit din Buftea la Cluj pentru ca Clujul are o padure cu niste puteri foarte mari, sunt niste locuri foarte benefice pentru descantece, dezlegari... pentru foarte multe lucruri. Vom face un ritual de noua nopti si noua zile pentru linistea tarii ... prin aceasta flacara violet", a spus vrajitoarea Ciresica.

Vrajitoarele sunt convinse ca la sfarsitul celor noua zile si noua nopti de ritualuri si incantatii vor reusi sa alunge farmecele si blestemele din Parlamentul tarii.

Ritualul de dezlegare a duhurilor rele este condus de vrajitoarea Ciresica, singura din Romania care a scris sase carti despre magie.

Subiectul atacurilor energetice, deschis de familia Geoana, a fost intens dezbatut de presa in ultima perioada. Sotia liderului PSD Mircea Geoana, Mihaela, a declarat, in 16 ianuarie, la Antena 3, ca sotul ei a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finala din campania prezidentiala si ca si ea ar fi simtit aceste influente. Televiziunile au dat publicitatii inregistrari in care alaturi de presedintele Traian Basescu, la dezbaterile din campanie, apare Aliodor Manolea, un parapsiholog. Social-democratul Nicolae Banicioiu a spus ca Aliodor Manolea, persoana despre care media a spus ca este parapsihologul lui Traian Basescu, a fost si pe la sediul PSD in urma cu ceva vreme si ca a vorbit chiar el cu acesta. De asemenea, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a spus ca Manolea si-ar fi oferit serviciile PSD pentru campania de la prezidentiale, dar ar fi fost refuzat. Surse din PSD sustin insa ca Manolea l-a insotit si pe Geoana in evenimentele din campaniile trecute. [Mihaela Geoana: 'Mircea a fost atacat energetic in timpul campaniei']

Subiectul flacarii violet a aparut si in presa internationala, inclusiv cea americana, care a scris ca presedintele PSD da vina pentru pierderea alegerilor pe aceste atacuri, lucru pe care Geoana nu l-a spus insa. Cotidianul francez Le Monde a scris despre amploarea pe care au luat-o in Romania discutiile despre "flacara violet", dupa ce Mircea Geoana l-a acuzat pe Traian Basescu ca a folosit experti dotati cu capacitati paranormale pentru a-l invinge in alegeri. "De la mijlocul lunii ianuarie, paranormalul a invadat viata politica romana. Episodul este demn de serialul Dosarele X" - Le Monde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.