O tanara de 22 de ani din Africa de Sud are o dependenta cat se poate de stranie: timp de 10 ani de zile mananca in fiecare zi cate o bucata de pamant.
Potrivit declaratiei sale, a inceput sa manance pamant inca din timpul scolii, iar de cand s-a mutat in Cape Town ii e din ce in ce mai greu sa gaseasca tipul de pamant care-i place. Conform Cancan, sora sa este principala sa furnizoare de pamant, aducandu-i pamantul favorit din Eastern Cape, care este dulce, cu o tenta acrisoara. In plus, tanara a adaugat ca se asigura sa nu ramana niciodata fara, deoarece ar innebuni daca nu ar manca zilnic o bucata.

Potrivit Libertatea, aceasta a povestit ca simte furnicaturi in zona falcilor iar gura i se umple de saliva, atunci cand ii vine pofta sa manance pamant. Desi a incercat de mai multe ori sa se controleze, dorinta a fost mai mare, asa ca i se pare imposibil sa renunte, chiar daca se teme pentru sanatatea ei.

Totusi, medicii o sfatuiesc ca nu este deloc sanatos sa mananci pamant, avertizand-o ca ar putea sa nu mai poata avea copii din aceasta cauza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.