O tanara din China vrea sa se supuna unei serii de operatii estetice pentru a arata ca actrita Jessica Alba, pentru ca iubitul ei, fan al vedetei americane, sa se impace cu ea.
Tanara in varsta de 21 de ani, spune ca a fost devastata dupa ce s-a despartit de iubitul ei, un fan infocat al actritei din "Fantastic Four" si "Into the Blue."

Xiaoqing, care lucreaza in prezent la o firma de internet din Shanghai, a marturisit ca timp de un an si jumatate cat a durat relatia lor, tanarul a fost obsedat de Jessica Alba, umplandu-si apartamentul de postere si fotografii cu aceasta si vorbind doar despre vedeta de la Hollywood, potrivit Reuters. Desi iubitul sau nu a fortat-o niciodata sa arate ca frumoasa actrita, i-a sugerat totusi ca ar putea sa faca ceva imbunatatiri sau sa se vopseasca blonda. Tanara sustine ca va continua cu ideea ei nebuneasca pentru ca fiecare este liber sa faca ce vrea, iar daca si la sfarsit, dupa toate operatiile, fostul iubit nu se va intoarce la ea, va renunta la el si-si va incepe o noua viata.

Acum o luna, Xiaoqing si-a parasit iubitul deoarece obsesia lui devenise sufocanta, insa acum si-l doreste inapoi si este dispusa sa faca orice. Aceasta a apelat la ajutorul medicilor de la Spitalul de Chirurgie Plastica din Shanghai pentru a se supune catorva operatii estetice pentru a o ajuta sa-si modifice nasul si ochii, interventii care ar ajuta-o sa se apropie de look-ul actritei. Medicii au acceptat de asemenea sa o opereze gratis pentru a le face reclama.

Insa acestia au sfatuit-o ca daca vrea o imbuntatire a aspectului personal o pot ajuta, insa daca vrea sa arate exact la fel ca si Jessica Alba, inseamna ca nu este foarte sigura pe ea si ca mai degraba ar trebui sa consulte un specialist psiholog. Conducerea spitalului a adaugat ca nu este nimic neobisnuit in faptul ca cineva vrea sa se opereze pentru a arata ca o celebritate. Guvernul chinez estimeaza ca miliarde de yeni sunt cheltuite anual de catre chinezi pe operatiile de chirurgie plastica, interventii care sunt vazute de multi ca artificii de obtinere a joburilor, casatorii sau lansare in societatea high-class.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.