Locuitorii micilor orase lituaniene cred ca Viktor Iuscenko este presedintele Elvetiei, Letoniei sau Romaniei, demonstreaza rezultatele unui sondaj realizat pe strazile localitatilor lituaniene de catre popularul jurnalist de televiziune Juras Jankiavicius, autorul programului televizat "O intrebare scurta", ce se difuzeaza pe postul national de televiziune. Aceasta intrebare aparent simpla a primit cele mai surprinzatoare raspunsuri din partea cetatenilor lituanieni.

Astfel, o locuitoare a oraselului Trakaj considera ca Iuscenko este bulibasa tiganilor din Vilnius, in timp ce o alta afirma ca el este presedintele Staliningradului. Nu de aceeasi parere sunt locuitorii din Prenaj, pentru care Iuscenko este fie presedintele Elvetiei, fie fostul presedinte al Letoniei. O locuitoare a oraselului Kedajniaj este ferm convinsa ca Iuscenko este presedintele Romaniei, chiar daca o vecina de-a ei afirma ca Iuscenko este scriitor. Locuitorii orasului Jonava presupun ca Iuscenko este loctiitorul lui Putin, in timp ce in Zarasaj se considera ca el este comandantul suprem al NATO.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.