Iordanianul Mohammed Hassan Hodar a trecut cu succes cele sapte examene complicate fixate de UNESCO in vederea obtinerii licentei internationale in domeniul informaticii si tehnicii computerizate. Licenta pe care Hodar a obtinut-o recent la Universitatea Al-Quds din capitala iordaniana ii ofera dreptul si sansa reala de a-si gasi un loc de munca in specializarea preferata. Succesul sau nu ar fi starnit atata uimire si admiratie daca nu ar fi fost varsta micului geniu al computerelor: sapte ani si jumatate.

Dupa cum au povestit intr-un interviu acordat televiziunii iordaniene, profesorii de la Universitatea Al-Quds au fost extrem de uimiti atunci cand baiatul a venit, insotit de parinti, sa se inscrie la examenele extrem de complicate ale UNESCO. insa, dupa ce i-au verificat cunostintele, ei au ajuns la concluzia ca Hodar este intr-adevar capabil sa obtina diploma internationala, dupa o perioada preliminara de pregatire. Timp de cateva luni, toate cadrele didactice ale universitatii l-au sprijinit si l-au ajutat pe geniul de 7 ani sa se pregateasca in mod corespunzator pentru examene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.