Un tanar in varsta de 24 de ani din Texas a ramas fara chip, in urma unei electrocutari accidentale la locul de munca.
Dallas Wiens s-a electrocutat la serviciu si a suferit arsuri de gradul 4 pe fata, in urma carora a ramas fara nas si fara ochi. Desi, in curand va beneficia de transplant complet de fata, barbatul nu va mai vedea niciodata, informeaza Pro TV.

Tanarul a suferit pana in prezent peste 20 de operatii, insa a avut noroc, deoarece creierul nu i-a fost afectat. Chiar si cu un transplant, acesta nu-si va putea recupera complet simturile si va fi nevoit sa indure alte numeroase operatii de recuperare si exercitii pentru a-i reda mobilitatea faciala.

Potrivit Fox News, primul transplant de fata a fost realizat in SUA, in decembrie 2008 de catre doctorii de la Clinica Cleveland, care au inlocuit 80% din fata unei femei, folosindu-se de pielea unui cadavru. Cel mai complex transplant facial a avut loc in Boston. Pacienta, Connie Culp, a trecut prin peste 30 de operatii, dupa ce un glont tras de sotul ei a lasat-o desfigurata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.