Casa de moda italiana Gianni Versace va lansa in mai primul sau telefon mobil intrand in categoria gadgeturilor de lux, cu un pret de 3.500 de euro.
Potrivit Wall Street Journal, Donatella Versace, designer-ul Versace a creat modelul cu ajutorul companiei franceze ModeLabs Group SA. Compania franceza este cunoscuta si pentru telefoanele realizate pentr alte branduri de lux precum Christian Dior SA si Tag Heuer SA.

Potrivit declaratiei directorului executiv al Model Lab, Stephane Bohbot, "inainte, brandurile nu concepeau ideea unui telefon de lux, insa acum se practica distributia limitata, doar pentru anumite categorii sociale, cu un design ce poate fi customizat".

Noul telefon al celor de la Versace va avea un pret mai mare decat cel de la Dior, care a aparut in 2008 si costa 3.500 euro, a spus Bohbot. In plus, iubitorii de lux il vor putea achizitiona din toate boutiqurile brandului si in magazinele de bijuterii si ceasuri de lux. "Alintatii" Versace vor primi un preview al telefonului la prezentarea de moda Haute Couture de saptamana viitoare de la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.