Dupa ce am trait sentimente de nedescris cu Avatar-ul lui James Cameron, urmeaza ca din primavara acestui an sa cucerim spatiul si sa ne convingem ca nu doar universul imaginar de pe Pandora este uimitor, ci mai ales cel real.
NASA, in colaborare cu IMAX Corporation si Warner Bros, au transportat o camera IMAX 3D cu care au filmat un documentar despre cele mai importante misiuni spatiale de la primul pas pe Luna si pana la ultimele descoperiri facute cu Hubble Space Telescope. Potrivit go4it, nu vor lipsi nici interventiile spectaculoase ale astronautilor pentru reparatia telescopului.

Ajutat de tehnologia IMAX 3D, Hubble 3D ne va trimite intr-o calatori printre cele mai indepartate galaxii pentru a explora maretia si misterele cerului, acompaniati de astronauti care vor realiza cea mai importanta si mai dificila misiune din istoria NASA. Filmul ofera o imagine unica asupra Telescopului Spatial Hubble si ne lamureste care este impactul profund pe care acesta il are asuora modului in care oamenii vor vedea pe viitor universul.

Hubble 3D este o productie realizata de IMAX si Warner Bros. Pictures production, in colaborare cu NASA si reuneste va fi narat de catre Leonardo Dicaprio. Lansarea va avea loc pe 19 martie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.