La CES 2010, compania Mad Catz s-a prezentat cu un mouse venit parca de pe alta planeta, semanand putin cu Saitek Cyborg.
Designul extrem al perifericului se justifica intr-o oarecare masura prin optiunile de ajustare pe care le ofera. Se pot observa cel putin doua suruburi care pot face mouse-ul mai lung si mai lat pentru a se potrivi perfect in palma a cat mai multi jucatori, scrie go4it.

Senzorul laser are o rezolutie maxima de 5600 DPI, excelenta pentru utilizatorii cu reflexe foarte fine. Mouse-ul are sapte butoane programabile si se poate conecta la calculator fara fir. Alimentarea se face cu un acumulator Li-ion reincarcabil. Tot pentru personalizarea experientei de joc sunt oferite greutati detasabile ce cantaresc 45 g.

Potrivit Arstechnica, Cyborg R.A.T.9 va fi lansat in aceasta primavara, probabil prin intermediul Saitek si ar putea ajunge in tara noastra la un pret estimativ de 130 €.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.