O tanara de 19 ani din Suedia a reusit sa isi revina in mod miraculos dupa ce o reactie puternica la banalul medicament contra racelii i-a umplut corpul de rani si i-a ars chipul.
Eva Uhlin, o tanara de 19 ani din Suedia, a reusit sa isi revina complet dupa ce, in urma cu patru ani, a suferit o reactie alergica la paracetamol. Desi nu era prima data cand lua cunoscutul medicament impotriva racelii, Eva s-a umplut de rani si, la un moment dat, pielea ajunsese chiar sa i se desprinda de pe chip, potrivit Cancan.

Pentru a se vindeca, tanara a urmat un tratament asemanator celor care se aplica persoanelor cu arsuri, iar, in prezent, a scapat de semnele ingrozitoare de pe corp. Potrivit specialistilor, alergia de care sufera tanara suedeza afecteaza o persoana dintr-un milion, iar 40 la suta din bolnavi mor in chinuri cumplite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.