Ecaterina Gaman, in varsta de 105 ani, a prins o rascoala, trei regi, doua razboaie mondiale, comunismul, dar si democratia. Secretul longevitatii? Femeia spune ca a muncit toata viata si nu a trecut pe la doctor.

Ecaterina Gaman s-a nascut in anul 1904, in localitatea buzoiana Beceni, in noaptea dintre ani. Astazi, Ecaterina nu isi arata varsta: vede fara ochelari, aude foarte bine si se ocupa singura de gospodarie. "Cred ca secretul este munca si cei 11 copii pe care i-am nascut", este de parere femeia.

Dintre toate regimurile prin care a trecut, Ecaterina spune ca acum se traieste cel mai bine. I-a fost greu pe timpul celor doua razboaie, pentru ca isi astepta barbatul in poarta sa se intoarca de pe front, dar si pe vremea comunistilor, scrie Click. Ramasa vaduva la 59 de ani, Ecaterina crede ca nici ea nu mai are mult de trait, insa nu isi face griji pentru ziua de maine. "S-o gasi unul dintre cei 14 nepotei, 21 stranepoti sau 9 stra-stranepoti sa i se faca mila de mine si sa ma ia la el".

Cititi mai multe in Click.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.