Sumo este un album titanic din toate punctele de vedere: un tribut de 480 de pagini adus celui mai influent, intrigant si controversat artist fotograf al secolului XX. Albumul a batut toate recordurile: greutate, dimensiuni, precum si pretul de revanzare si a fost publicat recent intr-o editie mult mai accesibila publicului larg.
Editie limitata: 10.000 exemplare. Albumul Sumo a fost publicat intr-un numar de 10.000 de exemplare, o editie limitata, in care fiecare exemplar era semnat si numerotat. Potrivit Wall-Street, toate exemplarele albumului s-au vandut la scurt timp dupa publicare, iar valoarea lor a crescut impresionant de repede.

Preturi la licitatii. Aceasta publicatie, care a produs senzatii la nivel mondial, este prezenta acum in colectii importante din intreaga lume, inclusiv la Muzeul de Arta Moderna din New York. Legendarul Sumo copia no. 1 din serie, semnata de peste 100 de celebritati, a depasit toate recordurile pentru cea mai scumpa carte publicata in secolul XX. In data de 6 aprilie 2000, la o licitatie la Berlin, acesta a fost vandut cu 620.000 marci germane - aproximativ 430.000 dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.