O batrana din Berlin, care timp de 49 de ani a exercitat cea mai veche meserie din lume, in cartierul diplomatic al orasului, a anuntat ca se va retrage din bransa in cursul anului viitor, cand va implini 64 de ani. Cu toate ca prostituatele au fost fortate sa paraseasca zona dupa caderea Zidului Berlinului, Renate Dolle a primit permisiunea sa-si continue meseria in acea parte a orasului. "Am clienti care ma viziteaza frecvent", a declarat femeia blonda pentru cotidianul german "Bild", in paginile caruia apar poze cu aceasta purtand o fusta mini de culoare rosie si cizme cu tocuri inalte, in apropierea ambasadei japoneze.

Batrana a precizat ca tariful sau este de 30 de euro si ca in noptile bune are pana la cinci clienti. "Ma voi opri la 64 de ani, cand ma voi retrage", a mentionat Dolle, al carei sot o conduce in fiecare seara cu masina pana la locul de munca, dupa stirile de la ora opt. Cei doi au o nepoata de noua ani. Renate Dolle este una dintre cele 10.000 de prostituate din Berlin, in contextul in care in Germania, unde prostitutia este legala, exista aproximativ 400.000 de practicante ale celei mai vechi meserii din lume.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.