Daca v-ati saturat de felul romanesc in care sunt facute pistele de biciclete de la noi (adica cu masini parcate pe ele, cu copaci sau gherete in mijloc, care se opresc brusc in vreun bloc etc.) trebuie sa aflati ca s-a inventat pista personala de bicicleta.
Potrivit Light Lane, este vorba de un gadget pe care il atasezi pe bicicleta si iti proiecteaza in jur o mini pista de bicicleta. Aceasta pista a fost creata special pen tru a imbunatati siguranta motociclistilor si biciclistilor, insa datorita costurilor de proiectare si instalare, acest concept nu este foarte raspandit. Insa aceasta pista este o ideea geniala pentru aul 2010, raportata la conditiile dezastruase in care se circula in marile metropole, (vezi Bucuresti).

In loc sa fortam ciclistii sa-si adapteze comportamentul la infrastructura existenta (adica sa faca slalom printre masini, copii si copaci), aceasta pista s0ar adapta perfect la cel care conduce o bicicleta. Interesant, nu-i asa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.