Momentul aducerii pe lume a unui copil este memorabil pentru toate mamele din lume. Unele dintre ele nu vor uita cat vor trai acele clipe nu datorita emotiei de a deveni mama, ci din cauza locurilor, momentelor sau circumstantelor inedite in care nasterile au avut loc.
Tabu prezinta un top al celor mai neobisnuite nasteri din istorie.
  • Susan Juliette este primul copil al lui Thomas Beatie, cel care se considera primul barbat gravid ce a dat nastere. Fapt care nu e tocmai fals, dar nici adevarat pentru ca Thomas este un transsexual, foata regina a frumusetii, care a ales sa arate ca un barbat in cele din urma.
  • O femeie din Suedia a nascut la 11 kilometri deasupra Kazahstanului. Cum? Simplu. Ea se afla intr-un avion care zbura de Bangkok la Helsinki. Copilul s-a nascut, astfel, cu cetatenie internationala, ca toti copiii nascuti in avion, si poate calatori in orice colt al lumii fara a avea nevoie de viza.
  • O femeie din Statele Unite care a intrat in travaliu cu vreo doua saptamani a fost nevoita sa nasca in masina in timp ce sotul ei gonea pe autostrada. De ce? Pentru ca sotul nu a reusit sa gaseasca iesirea de pe autostrada spre spitalul cel mai apropiat.
  • O femeie din Washington a adus pe lume doi gemeni care au tati diferiti. Testele de paternitate au dovedit ca cei doi copii nu au acelasi tata, iar explicatia ar fi ca mama lor avea o aventura cu un alt barbat cu care ar fi facut sex la scurt timp dupa ce facuse si cu sotul ei.

Click aici pentru restul nasterilor inedite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.