Presedintele Ecuadorului si-a pierdut capul, vrajit de o frumoasa romanca delincventa, scriau ieri publicatiile din Romania.
O romanca dintr-o inchisoare de femei din Quito, Ecuador, a reusit sa il faca pe presedintele Rafael Correa sa isi piarda capul. Ochii sai frumosi l-au tulburat pe politician, iar acesta si-a uitat instant, discursul.

Aflat in vizita la Centrul de Reabilitare pentru femei, presedintele Rafael Correa si-a intrerupt discursul pentru a lauda ochii Alexandrei Rupa. Televiziunea ecuadoriana a dedicat mai apoi, o emisiune celei pe care colegele de inchisoare o numesc acum ‘prima doamna a Ecuadorului’, relateaza Realitatea.net.

Alexandra Rupa este inchisa de opt luni in centrul din Quito, pentru trafic de droguri. Femeia are un baietel de doar sapte ani, care o asteapta in Romania. Alexandra spera ca acum, daca a fost remarcata de presedinte, va fi gratiata de catre acesta.

Ce-i drept, presedintele a recunoscut ca a ramas ‘prostit’ dupa ce i-a vazut ochii Alexandrei si nu s-a mai putut concentra.

“Ce minune, incredibil! Ce frumoasa sunteti! Sa nu-mi spuneti ca sunteti inchisa aici! Spuneti-mi ca sunteti venita in vizita. Cu fata dumneavoastra sigur veti reusi sa realizati ceva!”, a spus, vrajit, presedintele Ecuadorului, in timpul unui discurs transmis in direct pe 20 decembrie. Tabloidul Libertatea scrie mai multe despre povestea frumoasei romance: “Cu banii stransi vreau sa ii ofer o casa decenta copilului meu”, le-a spus Alexandra unor cunoscuti inainte sa plece pentru ultima data din Romania catre Ecuador.

In ianuarie, acceptase sa fie caraus de cocaina, pentru ca primea la fiecare transport 3.000 de euro.

Pusese deja deoparte niste bani si planuia sa isi mai riste viata de cateva ori cu reteaua de traficanti pentru a incropi o mica avere pentru Alex, baietelul ei. A fost prinsa cu droguri in bagaj in urma cu sapte luni si apoi inchisa in centrul din Quinto.

«Sper sa ma gratieze daca tot m-a remarcat», a declarat Alexandra, jurnalistilor din Ecuador, dupa ce a primit complimente din partea presedintelui Rafael Correa. Presedintele a declarat la randul sau ca, avand un asemenea chip, Alexandrei sigur i se va mai acorda o sansa in viata.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.