Elvetienii de la Rinspeed sunt specialisti in concepte. Pentru salonul de la Geneva acestia au pregatit modelul UC?, o masina ce poate fi urcata intr-un tren cu vagoane speciale, informeaza Sotto.

Numele conceptului este UC? si semnifica, la alegere, fie "Urban Commuter", fie "You see?". UC? face parte din categoria masinilor de clasa micro, destinate transportului urban, bineinteles in conditiile in care nu polueaza deloc.

Rinspeed a dotat conceptul UC?, care nu masoara mai mult de 2,5 metri lungime, cu un motor electric capabil sa produca 124 Nm. Performantele nu sunt extraordinare, dar pentru o masina de oras sunt suficiente. Viteza maxima pe care o poate atinge UC? este de 110 km/h, iar autonomia ajunge la 120 kilometri. Tehnologia de propulsie exista, valorile sunt unele reale, capabile sa ramana aceleasi si in conditiile rularii in trafic, iar cei de la Rinspeed spun ca exista posibilitatea ca masina sa ajunga in productia de serie.

Mai multe detalii pe Sotto.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.