Oamenii de stiinta de la Universitatea din Toronto au descoperit ca cheia unui aranjament ideal al trasaturilor fetei sta in masuratorile dintre ochi, gura si urechi.

Dupa o serie de experimente, cercetatorii au descoperit cel mai atractiv raport lungime-latime dintre trasaturi. In lungime, distanta dintre ochii unei femei si gura acesteia trebuie sa treaca putin peste o treime din lungimea totala a fetei, mai exact 36%, de la linia parului pana la barbie. In ceea ce priveste latimea, cercetatorii au calculat ca spatiul dintre pupilele unei femei ar trebui sa fie sub jumatate din latimea totala a fetei de la o ureche la cealalta, mai exact 46%, scrie infoprompt.ro.

Profesorul Kang Lee, cercetatorul principal, a declarat ca fata actritei Angelina Jolie, renumita pentru frumusetea ei, nu se incadreaza in raportul de aur atat in ceea ce priveste lungimea cat si latimea. Actrita britanica Elizabeth Hurley se incadreaza raportului in ceea ce priveste lungimea, insa nu si in ceea ce priveste latimea.

Ambele au fost eclipsate de Shania Twain, in varsta de 44 de ani. Rezultatele sugereaza ca fata cantaretei are un set de masuri geometrice perfecte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.