Un top realizat in editia electronica a cotidianului britanic Time plaseaza animatia Bambi alaturi de cele mai infricosatoare productii ale decadei. Probabil pe unii sfioasa caprioara ii sperie mai mult decat 'Exorcistul', 'Nosferatu' sau 'Falci'.
Nu stim daca e vorba despre o eroare umana, insa ceva nu pare la locul lui in topul realizat de cotidianul britanic Time. Nimeni nu si-ar fi imaginat vreodata ca aventurile unei caprioare si ale prietenilor ei din padure pot fi comparate cu spaima indusa de vampirii sangerosi, crimele animate, rechinii care nu se lasa ucisi si invaziile zombie ale unui intreg deceniu. Ei bine, pozitia 20 din topul "25 Filme Horror" ne arata ca orice e posibil!

Deci parintii considera ca Bambi (1942) le-a traumatizat copilaria mai mult decat Alba ca Zapada, Cei 7 pitici ori Pinochio. Probabil caprioara Bambi si iepurele Thumper formeaza un cuplu bizar, demn de cele mai infricosatoare cosmaruri. Producatorul de animatii David Hand ar fi trebui sa se gandeasca si la "pustii" de 40, 50 ori 65 de ani inainte sa lanseze filmul.

Click aici pentru a descoperi topul integral.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.