Serialul de televiziune "As The World Turns", care este difuzat in SUA din 1956 si a lansat vedete ca Meg Ryan, Julianne Moore si Marisa Tomei, va ajunge, in septembrie 2010, la ultimul episod, scrie presa britanica.
Anuntul a fost facut in ziua in care postul CBS difuza episodul cu numarul 13.661 al serialului aflat intr-o scadere de audienta semnificativa - de la 6,5 milioane de telespectatori in 1993, la 2,5 milioane anul acesta, scrie NewsIn.

Unul dintre primele "soap operas" din istoria televiziunii, "As The World Turns" a fost lansat de compania Procter and Gamble, printr-o subsidiara media, cu intentia de a-si promova detergentii.

Scenariul serialului urmareste povestea locuitorilor din orasul imaginar Oakdale, marcata de numeroase intrigi si rasturnari de situatie.
Serialul are in palmares 69 de premii si 352 de nominalizari.

La capitolul longevitate, "As The World Turns" este intrecut, insa, de "Guiding Light", serial produs tot Procter and Gamble, al carui prim episod a fost difuzat in 1952.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.